Jeugd

Kom BeeBall of honkbal spelen bij de jeugd van Quick

Sporten volgens corona-richtlijnen

We beginnen in de maand mei met de eerste jeugdtrainingen. Volgens de huidige richtlijnen van de rijksoverheid mag jeugd in de leeftijd tot en met 12 jaar weer trainen. De jeugd van 13 tot en met 18 jaar mag ook weer aan de slag, mits we 1,5 meter afstand houden. Vind alle informatie over hoe Quick jeugdsport aanbiedt op de speciale corona-informatie pagina.

Welkom bij de Quick jeugd! 

Ben jij tussen de 5 en 17 jaar oud? Dan zit je helemaal goed bij de jeugd van Quick! Honk- en softbalvereniging Quick is de oudste vereniging van Europa. We bestaan al meer dan 100 jaar! 

Honkballen is natuurlijk een hartstikke gave sport. Als je snel kunt rennen, goed kunt gooien, vangen of misschien wel heel hard een home run kunt slaan... bij honkbal is iedereen wel goed in iets! 

Beeball is het nieuwe super leuke honkbal spel dat we spelen met jongens en meisjes van 5 tot en met 8 jaar. Beeballers trainen op de donderdagavond en spelen soms zelfs een echte wedstrijd op zaterdag! 

Quick heeft een pupillenteam met jongens en meisjes van 9 tot en met 12 jaar: pupillen 1. De pupillen trainen elke dinsdagavond.

Onze twee aspirantenteams met jongens en meiden van 13 t/m 15 trainen ook elke dinsdagavond en spelen elke zaterdag een wedstrijd.

Bij onze junioren spelen de oudste jongens en meiden (vanaf 15 jaar). De junioren trainen elke dinsdagavond en spelen wedstrijden op zaterdag.

Quick heeft ook een dependance in stadsdeel Zuid op de Bockesprong (Theophile de Bockstraat 100). Daar krijgen jongens en meisjes tussen de 8 en 12 elke donderdagmiddag honkballes. Woon je in de buurt? Kom dan ook meedoen! 

Quick organiseert allerlei activiteiten in de wijk en op school om kennis te maken met honkbal. Die lessen op scholen worden afgesloten met BAST (Beeball Amsterdam Scholen Toernooi) waar alle beeball scholenteam van Amsterdam tegen elkaar strijden.

 

 

Geef je op voor onze jeugdteams

Vul nu het formulier in en we nodigen je uit voor een training!

Quick is hard op zoek naar nog meer jeugdspelers, doe je een keertje met ons mee?

sluiten