Veldrenovatie in afrondende fase

vrijdag 5 april 2013

Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan ons nieuwe veld. Na de vorstperiode in februari en maart is de aannemer de afgelopen weken goed opgeschoten; al het grondwerk is afgerond, de dugouts en hekken zijn geplaatst en het gras is ingezaaid. Volgende week wordt er verder gewerkt aan het aanbrengen van het gaas op de hekken.

Helaas heeft de kou wel wat vertraging opgeleverd en om een deel daarvan goed te maken zijn er in het infield graszoden gelegd. In het outfield moet het gras het echter zelf doen. Dat gaat nog wel een aantal weken duren.

Gelukkig hebben we sinds vorige week ook de beschikking over een nieuw trainingsveld waardoor er toch getraind kan worden. Op dit trainingsveld gaat nog een backstop geplaatst worden zodra de hekken op het hoofdveld helemaal af zijn.

Laatste Nieuws

Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
Het nieuwe seizoen komt er weer aan zaterdag 21 januari 2017
sluiten