Overlijdensbericht

Erevoorzitter AHC Quick

Met groot verdriet, maar dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend, geven wij u kennis van het overlijden van Willem Adriaansz, bij ons bekend als Pim.

Pim Adriaansz was onze derde en tevens langstzittende voorzitter (van 1946 tot en met 1969). Pim heeft Quick door een moeilijke tijd na de Tweede Wereldoorlog geholpen en staat aan de basis van de verenigingscultuur zoals we die nu nog kennen.

In 1963 is hij tot erelid en erevoorzitter benoemd voor zijn indrukwekkende inzet tijdens zijn bestuursperiode. In 2013 bij de opening van onze nieuwe accommodatie heeft deze de naam Pim Adriaanszpark gekregen.

Hij was behendig met woorden en is de grondlegger van ons clubblad De Korte Stop. In de 1000e editie, in de vorm van ons 100-jarig jubileumboek, schreef hij daarvoor zijn laatste voorwoord.

Pim bleef altijd betrokken bij Quick. Hij onderhield contact met de latere voorzitters en was vaste gast bij de nieuwjaarsborrel. Zelfs dit jaar hebben we Pim af en toe nog op ons veld mogen verwelkomen als hij een wedstrijdje honkbal kwam kijken.

We zullen Pim herinneren als een betrokken voorzitter die ons bewust maakte van hoe mooi onze vereniging is en wat daar allemaal aan vooraf is gegaan.

We wensen de nabestaanden en in het bijzonder zijn echtgenote Olga veel sterkte toe bij de verwerking van dit verlies.

 

Pim Adriaansz

Geboren te Amsterdam op 2 mei 1924 en overleden te Castricum op 29 november 2016.

Erevoorzitter van AHC Quick, erelid van AFC en echtgenoot van Olga.

Het samenzijn voorafgaande aan de ceremonie zal plaatsvinden op 6 december om 14.15 uur in de aula van crematorium Westerveld, Duin en Kruidbergweg 2-6 te Driehuis. Gelieve 15 minuten van tevoren aanwezig zijn.

Condoleance Pim Adriaansz

Condoleanceregister

Beschrijf je mooiste herinnering en/of een steunbetuiging aan de nabestaanden van Pim Adriaansz.

sluiten