Overlijdensbericht

Erelid AHC Quick

Met treurnis in ons hart, geven wij u kennis van het plotselinge overlijden van Rob Woudstra op 74-jarige leeftijd.

Rob is in 1960 lid geworden van Quick en is dat 58 jaar lang gebleven. Hij is sporter, coach en voorzitter geweest en zal voor altijd erelid blijven van A.H.C. Quick. Vanwege zijn lange staat van dienst is er een prijs naar hem vernoemd, de Rob Woudstra award. Deze is in het bezit van het lid dat het langste actief spelend is.

Als honkballer is Rob vele wedstrijden uitgekomen voor Quick en als handballer voor d’Uylsquickens. Dat heeft hij nog zeer lang volgehouden totdat hij door een schouderblessure het sporten heeft moeten opgeven.

Daarna heeft hij als honkbalcoach het Heren 2 team onder zijn hoede genomen. Rob was daarin zeer gedreven en kon zijn teleurstelling moeilijk verbergen als spelers basisfouten maakten zoals het missen van een teken en het niet maken een 'zekere nul'. Maar altijd met een grap en een lach.

Samen met vriend Ton Haages heeft Rob een aantal jaren Softbal Dames 2 gecoacht. We merkten dat Rob als derde honk coach wat milder werd, behalve wanneer een speelster vergat het honk vast te houden bij een hoge bal.

Velen die onder Rob hebben gespeeld zullen hem vooral herinneren om zijn bevlogenheid en zachtaardigheid. Voor Quickers is hij onze 'ome' Rob.

Naast de leden van Quick heeft Rob nog veel honkbalminnende vrienden op de tribune tijdens de Honkbalweek Haarlem. Zij zullen hem bij de komende editie, op zijn vertrouwde stek, helaas moeten missen.

We wensen de nabestaanden veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

Rob Woudstra

Geboren te Amsterdam op 29 augustus 1943 en overleden te Krommenie op 13 mei 2018.

Erelid van AHC Quick.

Het samenzijn voorafgaande aan de ceremonie zal plaatsvinden op zaterdag 19 mei om 13:00 uur in de aula van crematorium Westerveld, Duin en Kruidbergweg 2-6 te Driehuis. Gelieve 15 minuten van tevoren aanwezig zijn.

Eenieder die geen persoonlijk bericht heeft ontvangen, is van harte welkom om (aldaar) afscheid van Rob te nemen.

Condoleance Rob Woudstra

Condoleanceregister

Beschrijf je mooiste herinneringen en/of een steunbetuiging aan de nabestaanden van Rob Woudstra.

sluiten