Overzicht oud-leden

Graag willen wij alle oud Quick-leden bereiken.

In de afgelopen jaren heeft Quick jaarlijks een reunie voor oud-leden georganiseerd. Hierdoor zijn veel oud-leden opnieuw met elkaar in contact gekomen. Tevens hebben zij ons geholpen met het aanvullen van het oud-leden bestand en met het aanbieden van historisch materiaal dat uiteindelijk in het jubileumboek is opgenomen.

We hebben nog niet alle adresgegevens van oud Quick-leden weten te achterhalen. Wellicht kunt u ons helpen het adressen bestand compleet te maken, zodat we alle oud-leden kunnen uitnodigen voor reunies en andere activiteiten.

Kijk in onze lijst met oud-leden of u contactgegevens van de leden in ons bestand kunt aanvullen. Wellicht mist u nog oud-leden in de lijst. Dan zouden we dat graag van u horen. U kunt contactgegevens aan ons doorgeven via het formulier op deze pagina.

Contactgegevens oud-leden

Intro

Quick heeft veel oud-leden en adresgegevens weten op te sporen, maar waarschijnlijk nog niet iedereen. Mocht u contactgegevens van uzelf of een ander oud Quick-lid willen doorgeven, kan dat via onderstaand formulier

Contactgegevens

Algemeen

* Wij gebruiken uw gegevens alleen om u te infomeren over evenementen gerelateerd aan het jubileum en andere belangrijke mededelingen vanuit A.H.C. Quick.

sluiten