Bedrijfsevenementen

Een bedrijfsevenement op het honkbal/softbalveld Quick biedt voor bedrijven de mogelijkheid om honkbal of softbal te spelen. We bieden verschillende soorten evenementen aan:

  • een bedrijfsuitje waarin afdelingen binnen het bedrijf het tegen elkaar opnemen.
  • een bedrijf dat met business partners of klanten een sportieve middag willen invullen op het honkbalveld
  • vergaderen op locatie en daarna of tussendoor een spelletje honkbal of softbal spelen.
  • een sportieve clinic waarin de ins en outs van het spel worden uitgelegd en getraind.
  • Heeft u zelf een andere invulling in gedachte dan staan wij daar natuurlijk voor open.
  • In de periode van maart tot en met september kunnen bovenstaande bedrijfsevents worden georganiseerd. 
  • Afhankelijk van de wensen wordt een middag- of dagindeling gemaakt. 
  • Naast de sportieve activiteit op het veld, kan de middag naar eigen wens worden uitgebreid met bijvoorbeeld een borrel en een barbecue. 
  • Indien gewenst kunnen wij ook voor sportprijzen zorgen.

Boekingen & Annulering

U kunt uw vragen en boekingen voor een bedrijfsevenement richten aan het Bestuur. Het is voor ons niet mogelijk om een alternatief (slecht weer) programma aan te bieden, tot 3 dagen voor het event is het mogelijk om kosteloos te annuleren op basis van de weersvoorspellingen (bestelde teamshirts moeten wel afgenomen worden). Natuurlijk kunnen wij U ook een alternatieve datum aanbieden.

Route

De accommodatie van Quick is makkelijk te bereiken via de snelweg. Het ligt nabij de kruising van de snelwegen Ring A10 West en A4. Zie ook de routebeschrijving op onze website.

Voorbeelden bedrijfsuitje

1. Softbaltoernooi

Tridion Softbal Toernooi voor business partners. Voordat de zomervakantie was ingegaan dacht het bedrijf ‘Tridion’, gevestigd in Amsterdam, er over na om een sportevenement te organiseren voor de business partners waarmee zij samenwerken...

Download de PDF voor de hele beschrijving van het voorbeeld.

2. Softbalclinic

Softbalclinic onderdeel van gezondheidsspel van ArboNed. In augustus 2008 was het complex van Quick het toneel voor een door de landelijke arbodienst ArboNed B.V. georganiseerde softbalclinic. De clinic, die onder leiding stond van ons kersverse erelid Boudewijn Gelaudie, maakt deel uit van het zogenoemde 'gezondheidsspel' van ArboNed. Door deel te nemen aan activiteiten die de gezondheid en vitaliteit bevorderen, kunnen de werknemers punten verdienen waarmee zij vervolgens weer - kosteloos - aan andere activiteiten kunnen deelnemen. Die activiteiten lopen uiteen van een stressmanagementcursus tot het volgen van salsalessen. Deze maand stond onder het kopje 'zomeractiviteiten' onder meer de softbalclinic op het programma. Tijdens de clinic kwamen zowel de theorie (in de kantine) als de praktijk (op het veld) aan bod. Het was tevens de opmaat voor het jaarlijkse softbal-bedrijventoernooi in Nieuw-Vennep op 31 augustus, waar ArboNed zich voor had ingeschreven.

sluiten