Softbaltoernooi - info & aanmelden

Zondag 22 juli 2018

Op de Mixed Softbaldag is iedereen welkom!

Op zondag 22 juli 2018 is het weer tijd voor een gezellige en sportieve softbaldag! De mixed softbaldag is een dag waarbij Quick- leden hun vrienden, familie en ‘vage’ kennissen uitnodigen om lekker te komen softballen.

We spelen met de “slow-pitch” regels, dus iedereen kan lekker meedoen, van jong tot oud. Je mag een eigen team samen stellen, maar wil je alleen komen of met een paar vriendinnen/vrienden, dan zorgen wij ervoor dat jullie bij een gezellig team kunnen aanschuiven.

Na al dat gesport moet er ook gegeten worden. Voor 15 euro kun je aansluiten bij de traditionele barbecue.

Aanmelden en informatie

Je kunt je team of kleinere groep spelers aanmelden via het formulier op deze pagina. Als je vooraf nog vragen hebt kun je die stellen aan via email adres mixedsoftbal@quickamsterdam.nl

Softbal toernooi 2018

Kledingadvies

Trek gemakkelijke (sport-) kleding aan, neem sportschoenen mee, het liefste met noppen (bijv. voetbalschoenen), maar ‘gewone’ sportschoenen kan ook. Voor al het overige materiaal, zoals bijvoorbeeld een handschoen, een knuppel en een helm wordt gezorgd.

Aanmelden Mixed Softbaltoernooi

Contactgegevens

Toernooi info

Vul hier de gegevens in van je team, je kunt je ook inidiviueel aanmelden of als kleine groep. Geef dat duidelijk aan in je opmerkingen!

sluiten