Quick Summer Tournament

Het jaarlijks terugkerende Quick toernooi: QST WEEKEND 25 en 26 AUGUSTUS 2018

Het laatste weekend van augustus komt er weer aan en dat betekent weer een nieuwe editie van het Quick Summer Tournament! Inmiddels is dit voor een aantal teams een vast jaarlijks tripje naar Amsterdam, maar er is ook weer plaats voor nieuwe teams! Nu is dus je kans om je in te schrijven voor het leukste recreatieve dames en herentoernooi van Noord Holland!

Je kunt deelnemen in de dames/mixed Softbal competitie of Honkbal. De deelnemende teams komen uit in de 3e klasse of lager, maar zijn ook vaak samenstellingen van verschillende niveaus. Er is dus plek voor iedereen!

 qst-top.jpg

Laatste weekend van augustus

Op vrijdag de 24e kun je vanaf het einde van de middag het terrein op rijden met je spullen, waarna we het weekend zullen inluiden met een biertje, wijntje of iets anders. 

Op zaterdag speel je wedstrijden en sluiten we af met een leuke gezamenlijke activiteit. We zorgen voor een epische BBQ en natuurlijk weer een themafeest met DJ. Op zondag speel je nog even verder en sluiten we af met de prijsuitreiking rond 15:00 uur. Het thema dit jaar is KAMPEERREIS NAAR MOKUMS PARADIJS. Het wordt letterlijk een weekendje Amsterdam! We hebben natuurlijk ook een prijs voor het team dat dit het meest creatief oppakt.

Inschrijven

De teaminschrijving kost €100. Wij zorgen voor een geweldig toernooi, wedstrijdballen en goed ontbijt op zaterdag en zondag. Ter plekke vragen we nog een bijdrage per persoon (o.a. BBQ). We accepteren PIN voor deze bijdrage en consumpties.

Meld je team aan door ene mail te sturen naar toernooi@quickamsterdam.nl. De inschrijving sluit als het vol is, maar uiterlijk op 31 juli. Mocht je wel willen meedoen, maar geen (compleet) team hebben, dan kan je dit jaar ook individueel inschrijven. Wij zorgen er dan voor dat je in een leuk team terecht komt!

We zien je graag terug op het QST in Amsterdam op 25 en 26 augustus 2018.

Hou ook Facebook in de gaten: facebook.com/quicksummertournament

 

sluiten