Quick lanceert nieuwe website

donderdag 1 april 2010

Met trots presenteren wij vanaf vandaag, 1 april 2010, de nieuwe website van Quick Amsterdam.

De website voor ons als groeiende vereniging al vele jaren een belangrijke manier om in contact te komen met nieuwe leden. De nieuwe website stelt ons in staat om de verschillende doelgroepen die wij sport bieden te bereiken en daarmee verder te kunnen groeien. 

Er ligt een belangrijke focus op het werven en behouden van jeugdspelers. Daarvoor wordt in 2010 een programma uitgerold. Hiermee kunnen wij kinderen en ouders, die met ons in aanraking komen op scholen en pleinen, direct aan ons binden. De website speelt daarin een centrale rol om informatie te geven over het sporten bij Quick en het verkrijgen van een lidmaatschap.

Nu het ledenaantal bij Quick al drie jaar lang gestaag groeit, neemt de website ook een belangrijke plaats in om de spelende leden en de oud leden te voorzien van sportieve informatie en een mogelijkheid om online honkbal- en softbalervaringen met elkaar te delen.

Dank gaat uit naar Oberon Interactive voor hun expertise, creativiteit en ondersteuning bij de realisatie van onze nieuwe website. Verder grote dank aan het website team (Lieke, Marina, Brigitte, Hans-Peter, Richard en Joost) die in korte tijd deze nieuwe website hebben ingericht.

Laatste Nieuws

Seizoensafsluiting 2019 maandag 23 september 2019
Dames 1 schittert in promo video maandag 15 juli 2019
Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
sluiten