Quick Reunie

zondag 30 mei 2010

Op zondag 30 mei 2010 was de Quick reünie. 

Op de planning stonden de wedstrijden van heren 2, het beeballteam en heren 4.

Helaas is deze hele planning letterlijk in het water gevallen. Heren 2 is wel begonnen aan een veelbelovende wedstrijd, maar er was al na de eerste inning een regenpauze ingelast, omdat er inmiddels te veel regen uit de hemel viel en er een flinke modderpoel ontstaan was. Ondanks Ivar die zich als catcher, heerlijk als een biggetje voelde, is de wedstrijd uiteindelijk gestaakt. 

De beeballwedstrijd was (achteraf gelukkig!) vrijdag al afgelast en heren 4 kon ook niet doorgaan.

Desalniettemin was er een mooie opkomst. Er is goed geluncht (met dank aan Joost, Anneloes en Lotte) en gekeuveld over hoe goed het clubhuis is opgeknapt (het lekkende dak laten we buiten beschouwing), hoe groot de club inmiddels weer is geworden (maar liefst 125 leden) en natuurlijk over de goede oude tijd!

 

Zie hier de foto's!

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten