Quickdag op Sloten

zondag 13 juni 2010

Vandaag, 13 juni, is een drukke dag geweest voor het Quick clubhuis en veld.

Om half 11 trapte Heren 2 de dag af met een interessante wedstrijd tegen VATOS. Het was gezellig en de zelfspot bij Vatos was hoog. Helaas viel er bij heren 2 ook aardig wat te spotten, van de manier van slaan tot de manier van gooien (bankzitters en klagers weten waar het over gaat ;)). Ook aardig wat fouten aan onze kant, hebben ondanks zeer mooie hits gedurende de wedstrijd en een spannende laatste inning (met vele mogelijke  faammomentjes) niet kunnen leiden tot een overwinning (2-5). Aangezien we wel bekend zijn met de vrienden Vatos, is er na de wedstrijd een bbq lunch ingelast. Met lekker weer, lekkere burgers en lekker bier kom je ver.  

Om half 3 hadden we ook nog de Quick derby: Heren 3 tegen Heren 4. Eerst genoemde heeft gewonnen, zo doet het zijn naam (3 boven 4) eer aan. Wat mij betreft had het nog wel een inning (of 2)  langer mogen duren. 

 

Het beloofde dus een goede dag te worden en dat was het ook. Pics

Tot snel!

Marina

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten