Quick scoort op zondag 4 en maandag 5 juli 2010

maandag 5 juli 2010

Maandag 5 en zondag 4 julli stonden er weer een aantal wedstrijden op het programma.

D1 moest het opnemen tegen de jonge meiden van Odiz Frogs. Na een zeer ongezellige start; de mannelijke coach wilde meespelen omdat zij maar met zijn 8en waren, mocht dit niet en was hier niet blij mee, de line up werd al gedaan terwijl de helft van ons nog op de bank zat en de scheids (Sylvia thanks btw!!) haar praatje nog niet eens had gedaan. Ook tijdens de wedstrijd was het niet al te gezellig met wat scheve opmerkingen, maar we hebben ons niet van de wijs laten brengen. En op een gegeven moment stonden we zelfs zoveel voor dat ik nog even op de plaat mocht! Mijn eerste officiele wedstrijd in D1 als pitcher: hihi.

Wij: 20 Zij: 2 (helaas gescoord toen ik aan het gooien was)

Herensoftbal heeft ook gespeeld deze avond. Zij hebben met 7-20 gewonnen van TIW/Survivors.

Toen er dan ook Quickmannen aan kwamen lopen vanavond tijdens de afterborrel van dames 1, werden zij met luid gejuich onthaald. De reactie van deze mannen was echter niet enthousiast. Het waren Nick en JP heren 3. Ook zij hadden een wedstrijd achter de rug, maar hebben helaas net aan met 11-12* verloren van Schoten.

EN heren 2 heeft gister Badhoevedorp in de pan gehakt met 24-6. 

AND I quote Laurens here:

en 10-8 H1 winst

van ongeslagen nummer 1

bloedstollende pot

 

* uitlsag onder voorbehoud

Marina

 

 

Laatste Nieuws

Seizoensafsluiting 2019 maandag 23 september 2019
Dames 1 schittert in promo video maandag 15 juli 2019
Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
sluiten