Zaaltraining softbal

zondag 24 oktober 2010

(english translation below)

Er is weer zaaltraining!

Vanaf komende vrijdag 24-10 vanaf 20:30u in de zaal van het SVU sportcentrum op Uilenstede (Amstelveen) tot ergens in december. Deze training is vooral voor alle nieuwe dames die een keer willen komen proberen, maar uiteraard is verder ook iedereen uitgenodigd om een beperkte training te doen (zo groot is de zaal niet). De zaal is voor twee uur gehuurd dus, mijn voorstel is om het eerste uur voor nieuwe mensen te reserveren en daarna nog een uur voor de leden (pitcher catchertraining bv). Uiteraard zijn dan ook de herensoftballers uitgenodigd.

Materiaal is aanwezig, ook handschoenen zijn te leen. Als je voor het eerst mee komt doen, laat het dan even weten.

Hopelijk tot daar!

Indoor softball practice

From friday 29th of October we are organising indoor softball practice again! The hall is at Uilenstede which is in Amstelveen. We have a small hall for two hours and the first hour (20h30-21h30) is reserved for people who want to try softball for the first time. The second hour everyone is invited for practice (for instance pichting practice). Of course also the men's softballteam is invited.

Softbal materials are provided, also gloves are available.

Hope to see you soon!

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten