Daar is ie dan toch, Kort Stop - Season closer, editie nummer 982

donderdag 18 november 2010

Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar daar is ie dan eindelijk, de nieuwe Korte Stop. Dit is alweer editie nummer 982 in de lange historie van ons clubblad.

Download de Korte Stop - Seasoncloser

Deze editie stond eigenlijk al gepland in juli 2010, maar door drukte, ander prioriteiten, simpel weg geen tijd hebben, heeft het zo lang geduurt totdat ie eindelijk half november af is. Excuses aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze editie en vooral aan Marina die al het werk op tijd af had.

OPROEP

Wie zou in de PR-commissie kunnen meewerken aan het maken van de Korte Stop? Het gaat om bepalen wat erin komt, het verzamelen van kopij, zo nu en dan zelf eens iets schrijven en het mee helpen in elkaar zetten van de korte stop.

Marina en ik zoeken ondersteuning van twee leden om elk jaar 6 Korte Stops te maken. Voor elke eerste en laatste editie van een jaar, wordt de kopij grotendeels door het bestuur aangeleverd. Het werk zit dus vooral in middelste 4 edities.

Wil jij ook redacteur worden? Neem dan contact op met Marina of Joost.

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten