Keuken

maandag 20 december 2010

Op hun vrije dag hebben super Quickers Marten en Lieke hun tijd gestoken in de keuken van de Quick kantine.

Dat wil zeggen, ze hebben hem gesloopt. Iedereen die ooit in die keuken heeft gewerkt, zal hier dolblij mee zijn! Er zal spoedig een nieuwe keuken in komen en dan kunnen de heerlijke tosti's en bapao's weer met plezier gemaakt worden.

Helaas had het slopen uiteindelijk heel wat voeten in de aarde. Marten besloot toch maar te bellen over een mogelijk gaslek, wat al tijden aanwezig zou zijn. Dit hield in dat er binnen 2 uur iemand op de stoep zou staan. Maar Marten en Lieke waren net thuis.... Ja als er niemand is dan wordt de deur gewoon ingetrapt, het is namelijk een gaslek!.... Dus net thuis gekomen, gingen ze maar weer onderweg. Even snel langs de toko om wat eten te halen, waar ze gebeld werden dat ze al voor de deur stonden. Zo snel? ze vlogen naar de kantine en.....

 de rest hoor je zodra ik tijd heb om verder te schrijven, ik moet nu naar mijn werk!

 

Stay tuned!

 

ja daar ben ik weer, waar was ik gebleven. O ja ze vlogen naar de kantine en daar eenmaal aangekomen, bleek dat de beste mannen niet over die leidingen gingen. Op het sportpark is het weer onder het beheer van een ander bedrijf.

Ze gingen het gat dan wel niet dichten, maar ze konden wel het gas afsluiten. Dus dat moest dan maar. Wat tot gevolg had, dat de kachel niet aan kon blijven staan. Wat tot het gevolg had dat Ton zo lief was om langs te komen en de waterleidingen te legen, tegen het stukvriezen.

 

Oftewel gedoe!!! Maar dankzij Ton, Lieke en Marten kan het gebouwtje er weer even tegen.

Aanvullingen en verbeteringen hoor ik graag :-)

 

Marina

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten