Quick Summer Tournament 2011!

dinsdag 12 april 2011

Nog 4 maanden en dan vindt het Quick Summer Tournament alweer plaats. Zoals gewoonlijk is dit in het laatste weekend van augustus dus van de 26ste t/m 28ste. Dit is alweer het de 5de editie en dus een jubileum. Jullie hebben vast met smart gewacht op de bekendmaking van het thema.

Bij deze: Temptation Weiland! 

Trek dus je sexy plattelands pakje uit de kast, wat we gaan er weer een leuk feestje van maken. Naast feesten gaan we natuurlijk ook heel veel softballen en honkballen. Er zal een dames softbalteam en een heren honkbalteam van Quick meedoen. Verder zullen er 4 andere teams per categorie mee doen.

Op dit moment zijn wij, de toernooicommissie, nog maar met z'n tweeën, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Heb jij zin om het leukste toernooi van het jaar te organiseren?Stuur dan een mailtje naar toernooi@quickamsterdam.nl. We hopen jullie allemaal te zien in het laatste weekend van augustus om te spelen, feesten of aan te moedigen!

Evelien Wolda & Minke van der Kooi    

 

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten