Nieuwe data Quick Softbaldag en Quick Reunie

woensdag 1 juni 2011

 

Quick Softbaldag

 

de nieuwe datum voor de softbaldag is zaterdag 17 september geworden en de Quick reünie zal op zondag 18 september plaats vinden. Zie hieronder voor meer informatie.

 

Beste Leden van Quick Amsterdam,

Zaterdag 17 september is het zover: de Quick softbaldag! Het belooft weer een mooie dag te worden. Neem je vrienden, familie, buren en collega’s mee, jong en oud, om een dag heerlijk te softballen! En alsof dat nog niet mooi genoeg is: we sluiten de dag af met een overheerlijke barbecue! Wat wil een softbal-lievend mens nou nog meer op een zomerse zaterdag?

Je kunt je team (minimaal 9 personen) via de website van Quick (www.quickamsterdam.nl) aanmelden voor de softbaldag 2011. Je kunt ook een email sturen naar evenement@quickamsterdam.nl. Geef bij je aanmelding aan:

- met hoeveel mensen je komt spelen (ook individuele aanmeldingen zijn welkom)
- hoeveel mensen er meedoen die zelf geen handschoen hebben (incl. of het kindermaten of volwassenenmaten moet zijn, i.v.m. lenen/huren van handschoenen)
- hoeveel mensen aansluiten bij de barbecue (ongeveer 12,50 p.p.) en of er vegetariërs zijn.

 

Als je onvoldoende mensen bij elkaar hebt om een volledig team te vormen, of je wilt je als individu aanmelden, dan kan dat ook. Op de dag zelf zullen we teams creëren van de kleine groepjes en individuen die zich hebben opgegeven. Als je alleen bij de barbecue wilt aansluiten is dat mogelijk: stuur ook in dat geval een email naar evenement@quickamsterdam.nl.

 Ten behoeve van een eerlijke strijd is het niet de bedoeling dat er meer dan drie Quick-leden in een team zitten.

 In de email waarin je aanmelding wordt bevestigd krijg je verdere details over het programma van de dag zelf. Als er nu al vragen zijn kun je een e-mail sturen naar evenement@quickamsterdam.nl.

 We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die op de dag zelf willen helpen met de organisatie van het een en ander. Laat het ons even weten als je daarin een rol wilt spelen.

 De deadline voor het inschrijven van de teams is dinsdag 14 september! We willen jullie echter vragen de inschrijving zo snel mogelijk te regelen.

 Alvast bedankt en tot 17 september!

 Vriendelijke groet,

Minke Poppens en Joost Comperen,
Organisatie Quick Softbaldag 2011.

 

Quick Reünie

 

Beste ere-leden, oud-leden en spelende leden,

Quick is langzamerhand steeds meer bezig met de voorbereidingen voor het 100-jarig jubileum. Het gaat een groot feest worden, maar dat kan het alleen zijn als alle ere-leden en oud-leden aanwezig zijn bij de festiviteiten in 2013. Graag willen we nu al in contact komen zoveel mogelijk Quickers en daarom nodigen wij jullie een bezoek te brengen aan de QuickReünie. U kunt zich direct aanmelden.

DATUM:   ZONDAG 18 september 2011!

Programma

11.00 uur | Ontvangst, Heren 4 - Odiz Frogs 2
13.00 uur | Buffet lunch
15.00 uur | Heren 1 - Zuidvogels 2
17.00 uur | Dagafsluiting

Aanmelden

Aanmelden voor de reunie kan door het formulier in te vullen op deze pagina, via e-mail naar joost.comperen@gmail.com, bellen naar Joost Comperen (06-51216786) of per post naar Houthalenstraat 77, 1066 LS te Amsterdam.

 

 

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten