5e editie QST 2011

zaterdag 6 augustus 2011

Op vrijdagavond 26 augustus is het weer feest bij Quick! Dan gaat voor de 5e keer het Quick Summer Tournament van start, met dit jaar als thema Tempation Weiland. Deelnemers kunnen op Sportpark Sloten hun kampement opslaan en genieten van een weekend vol honkbal, softbal en een hoop gezelligheid!

We zitten ook FB: QST op Facebook

Het programma (onder voorbehoud):

Vrijdag
Vanaf 18:00 uur is iedereen welkom en kan alvast de tent opgezet worden. Om 19:00 uur speelt ons dames 2 thuis een competitiewedstrijd; met een biertje in de hand onze softbaldames aanmoedigen dus!  's Avonds kan er in de kantine gefeest worden.


Zaterdag 
Na het ontbijt beginnen om 10:00 uur de wedstrijden. Deze zijn rond 18:00 uur afgelopen. Daarna zal de eerste editie van de Quick Summer Games worden gehouden. Uiteraard zullen deze geheel in de sfeer van het thema van dit jaar zijn. Vervolgens kan er gegeten worden en dan volgt het grote Temptation Weiland feest, waarin iedereen in zijn sexy boerenoutfit tot diep in de nacht los kan gaan!

Zondag
Na het ontbijt zullen de wedstrijden om 10:00 uur weer beginnen. Aan het eind van de middag worden de finales gespeeld. Daarna volgt de prijsuitreiking en dan is het (helaas) alweer afgelopen.

De deelnemende teams bestaan dit jaar uit:

Honkbal: Power ’66, Domstad Dodgers, All Rounders, Ovvo en Quick
Softbal: Domstad Dodgers, Caribe, Losdun Lakers, UVV en Quick

Voor vragen over het toernooi neem contact op met de Toernooicommissie: toernooi@quickamsterdam.nl

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten