Cariba!

donderdag 31 mei 2012

Afgelopen weekend hebben maar liefst plus minus 35 Quicksters-en ers kunnen genieten van heerlijk weer, twee top sporten, gezellige mensen, slapen in tentjes, Bier, uiteraard, en andere heerlijke versnaperingen.

Om jullie een beeld te geven, heb ik wat foto's toegevoegd. Er zijn er veel meer te vinden op de Quick Facebook site. Geniet er van, zoals wij dat ook hebben gedaan of lig weer dubbel om de meeste briljante foto's.

 Oh ja de uitslagen: De Yo ho ho's  (een mix van dames 1 en 2) zijn 2e geworden, Bottle of Rum (3/4 mix) zijn uhm.... nou zij hebben een wedstrijd gewonnen! Een primeur voor de meesten, op naar de volgende!

En de mannen, jaja die waren ook vertegenwoordigd, zijn 3e geworden. 

Al met al, een topweekend. Op naar het volgende toernooi! Is dat het QST alweer of eigenlijk pas...?! vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus gaan we weer los, maar dan op eigen terrein! Dat is ook fijn.

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten