Heren 1 zoekt een coach

donderdag 16 augustus 2012

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor ons jubileumjaar 2013. De plannen bestaan uit verschillende activiteiten en intitatieven. Daarbij hoort ook het op sportief gebied op orde krijgen van onze teams.

Ons eerste honkbalteam (Heren 1) is de afgelopen jaren in veel opzichten veranderd. Het team bestaat nu uit een enthousiaste en getalenteerde groep honkballers. Ze laten veel inzet zien en zijn extra gedreven om in 2013 weer op hoog niveau te presteren. Helaas hebben we op dit moment nog geen coach voor Heren 1 en mist echt goede (bege)leiding en de belangrijkste schakel bij het technische- en taktische spel.

Na het kampioenschapsjaar in 2008 hoorde Heren 1 van Quick Amsterdam direct bij de top van de 3e klasse en heeft 3 jaar lang in de top 3 gespeeld. Na het vertek van onze trainer/coach is het moeilijk gebleken om dat niveau vast te houden en dit jaar is het zelfs vechten tegen degradatie.

Wie vult onze lege coaches box?

We zijn dus hard op zoek naar een coach die ons weer aan de top van de 3e klasse brengt en wellicht verder! Ben jij dat, of ken je iemand die deze leuke uitdaging wil oppakken? Neem contact met ons op via aanmelden@quickamsterdam.nl of tip ons via het formulier op deze pagina.

Coach heren 1

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten