Veldrenovatie begonnen!

maandag 1 oktober 2012

De komende tijd wordt het veld geheel gerenoveerd. Vorige week is de eerste schop de grond in gegaan, en de vaart zit er goed in. Inmiddels zijn het oude gravel, de oude hekken en de honkbaldugouts afgevoerd.

Complete renovatie

Het veld gaat compleet vernieuwd worden. Om te beginnen wordt de drainage vervangen. Er komen nieuwe dugouts, zowel voor het honk- als voor het softbal, compleet met bergruimte naast het veld. Ook de hekken worden in zijn geheel vernieuwd. Het binnenveld van het softbal gaat geheel uit gravel bestaan.

De renovatie komt geen moment te vroeg; zo had in grote stukken van het veld had de drainage het compleet begeven. De honkbaldugouts voldeden niet meer aan de eisen van de bond en stonden bij een kleine regenbui al blank. 

Planning

Op het moment wordt het grondwerk uitgevoerd. Als dat naar verwachting verloopt kan half november het veld worden ingezaaid. Vervolgens komen het hekwerk en de dugouts aan de beurt. Verwachte opleverdatum is 15 april; precies op tijd voor het nieuwe seizoen. Dit heeft waarschijnlijk wel als consequentie dat er wat langer in de zaal getraind zal gaan worden, en dat de oefenwedstrijden uit gespeeld zullen worden.

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
Dugout of zwembad?
De drainage was niet al te best meer
sluiten