Jaarverslag 2012 (Korte Stop)

maandag 31 december 2012

Op de drempel van ons jubileumjaar ligt hier voor jullie het Jaarverslag over 2012.

Korte Stop - Jaarverslag 2012 (pdf)

In de voorbereidingen op het jubileumjaar zijn we voor informatie regelmatig de archieven ingedoken en de bijna 1000 edities van De Korte Stop, alsmede alle Jaarverslagen, bleken een bijna onuitputtelijke bron. Het Jaarverslag is derhalve niet alleen bedoeld voor de huidige leden, om terug te kijken op en na te genieten van het afgelopen seizoen en om te lezen hoe zij zelf – en hun team – hebben gepresteerd, het is tevens een leuke manier om de geschiedenis van de vereniging vast te leggen want, zo lang A.H.C. Quick zal bestaan, zal zij de oudste honkbalvereniging van Nederland (en Europa) blijven.

Met dank aan Sylvia Blommestein, Secretaris A.H.C. Quick

Laatste Nieuws

Seizoensafsluiting 2019 maandag 23 september 2019
Dames 1 schittert in promo video maandag 15 juli 2019
Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
sluiten