Veldrenovatie in afrondende fase

vrijdag 5 april 2013

Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan ons nieuwe veld. Na de vorstperiode in februari en maart is de aannemer de afgelopen weken goed opgeschoten; al het grondwerk is afgerond, de dugouts en hekken zijn geplaatst en het gras is ingezaaid. Volgende week wordt er verder gewerkt aan het aanbrengen van het gaas op de hekken.

Helaas heeft de kou wel wat vertraging opgeleverd en om een deel daarvan goed te maken zijn er in het infield graszoden gelegd. In het outfield moet het gras het echter zelf doen. Dat gaat nog wel een aantal weken duren.

Gelukkig hebben we sinds vorige week ook de beschikking over een nieuw trainingsveld waardoor er toch getraind kan worden. Op dit trainingsveld gaat nog een backstop geplaatst worden zodra de hekken op het hoofdveld helemaal af zijn.

Laatste Nieuws

Seizoensafsluiting 2019 maandag 23 september 2019
Dames 1 schittert in promo video maandag 15 juli 2019
Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
sluiten