Bestuurswisseling

dinsdag 25 maart 2014

Tijdens de ALV van 18 februari 2014 hebben de leden aftredende bestuursleden Rob Woudstra, Sylvia Blommestein en Joost Comperen bedankt voor hun actieve bijdrage aan de vereniging.

Rob heeft in zijn jaren als bestuurslid verschillende rollen vervuld. De laatste tijd was hij als Algemeen Bestuurslid vooral bezig met het jubileum.

Sylvia heeft jaren de rol van secretaris vervuld en vond het een goed moment om dit stokje over te dragen. Ze was een van de langst zittende bestuursleden van de laatste jaren.

Joost volgde Rob op als voorzitter en heeft dit 9 jaar gedaan. Onder Joost is Quick professioneler georganiseerd en uitgegroeid tot een grote vereniging met veel actieve leden.

Het bestuur is aangevuld met twee nieuwe bestuursleden; Ramses Serno en Hans Kooistra.

Ramses is al jaren actief als coach van Dames 1 en betrokken bij de organisatie van de softbalafdeling. Hij neemt de portefeuille Sporttechniek over van Richard. Op zijn agenda staat o.a. om de kwaliteit van de spelers te verbeteren.

Hans was de laatste voorzitter van AMVJ en is daarmee nu een belangrijke stem van onze nieuwe leden die van AMVJ afkomstig zijn. Hans neemt de rol van secretaris over van Sylvia.

Richard neemt de rol van voorzitter over van Joost. Zijn belangrijkste agendapunt is om de snel gegroeide vereniging stabieler meer geïntegreerd te maken.

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten