Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen?

dinsdag 23 januari 2018

Wij wel! De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is al weer in volle gang: voorlopig trainen we nog even lekker warm binnen in de zaal, maar ook de eerste oefenwedstrijden laten niet lang meer op zich wachten.

Zin om bij Quick te komen honkballen of softballen? Kom dan vooral eens vrijblijvend meedoen met een training! We hebben ruimte voor nieuwe en voor ervaren spelers. De jeugd traint op dinsdagavonden in de zaal (beeball op donderdagavond), de honkballers trainen op zaterdag aan het eind van de ochtend en begin van de middag, en hetzelfde geldt voor de softballers (zowel dames als heren). Om uitgenodigd te worden hoef je alleen maar even het formulier in te vullen voor softbal, honkbal of jeugd. Meer informatie over honk- of softballen bij Quick? Die vind je hier.

Tot ziens bij Quick!

Honkbal en softbal bij Quick Amsterdam

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten