Bovenland Bears winnaars van eerste BeeBall scholentoernooi Amsterdam-West

maandag 13 januari 2014

Half december 2013 heeft het eerste Beeball Amsterdam Scholen Toernooi (BAST) in Nieuw-West plaatsgevonden. BAST is al enige jaren een groot succes in Zuid-Oost en is nu door honkbalvereniging AHC Quick en Sportservice Amsterdam ook in Nieuw-West georganiseerd. Er werd door vijf basisscholen gestreden om de titel “beste Beeball scholenteam van Nieuw-West”. Deze vijf scholenteams, met in totaal 45 deelnemers, zijn De Punt Pitbulls, Bovenland Bears, Louis Bouwmeester Lions, Mijlpaal Mustangs en de Vlaamse Reus Rockets. Zij hebben voorafgaand aan het toernooi acht weken Beeball les gehad van een trainer van Quick.

Na een spannende poulefase plaatsten de Punt Pitbulls en de Bovenland Bears zich voor de finale. De teams bleken aan elkaar gewaagd maar de Bovenland Bears mogen zichzelf de eerste winnaar van BAST Nieuw-West noemen! De Punt Pitbulls krijgen nog een revanche want in juni 2014 mogen de finalisten van alle BAST toernooien meedoen aan de BAST Finals. Tijdens de BAST Finals zal duidelijk worden wie het beste Beeball scholenteam van heel Amsterdam is.

Voor meer informatie over honkbal en Beeball bij Quick kijkt u op http://www.quickamsterdam.nl/nl/jeugd/.

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten