Nieuw in de shop: Baseball Jack en Windstopper

woensdag 21 mei 2014

De twee reguliere bestelronden zijn geweest en we gaan er vanuit dat iedereen nu wel een Quick outfit heeft of in bestelling heeft.

Maar... er zijn twee extra artikelen toegevoegd aan de Quick winkel voor wie graag nog meer toffe Quick kleding wil hebben. Toegevoegd zijn het Baseball Jack en de Windstopper. Deze twee artikelen worden eenmalig aangeboden dit jaar.

Baseball Jack

Dit blauwe softshell baseball jack kan worden geleverd met twee verschillende kleuren mouwen; wit of grijs. Het logo op de achterkant is erop gestikt en op de linker voorkant wordt de Quick jubileumbadge gestikt. Er is een pasmodel beschikbaar in de maat L.

Prijs: € 75,-

Grijze mouwen

Jack grijs

Witte mouwen

 Jack wit

Windstopper

Deze blauwe softshell windstopper heeft het Quick-logo op de voorkant gedrukt en is gevoerd. Er is een pasmodel beschikbaar in de maat M.

Prijs: € 40,-

Windstopper

Bestellen

Bestellen doe je in de Quick webwinkel (klik op Quick-kleding) en kan tot uiterlijk zondag 22 juni 2014. Dan moet je besteld en betaald hebben. De winkelcommissie zal op die datum de bestelling bij de leverancier doen.

Mocht je één van de pasmodellen willen proberen om jouw maat te bepalen, kun je dat vragen aan Minke van der Kooi (Dames1), Meike Bont (Dames1) of Joost Comperen (Heren honkbal 3).

 

 

Laatste Nieuws

Introductietrainingen Softbal woensdag 18 juli 2018
Privacy en persoonsgegevens donderdag 22 maart 2018
Ook zo'n zin in het nieuwe seizoen? dinsdag 23 januari 2018
Quick Heren 1 kampioen! zondag 17 september 2017
Quick Reünie op 15 juli 2017 dinsdag 20 juni 2017
sluiten